Zakaj je smrekovo mazilo tako učinkovito

Smrekovo mazilo je slovenski proizvod z dolgo tradicijo. Ker je smrekovo mazilo po ugodni ceni izjemno učinkovito, je tudi popularno. Da je cena ugodna, gre zahvala lastnikom podjetja in izumitelju tega mazila, ki menijo, da mora biti tako dobro mazilo dostopno vsem. Zato so njihove cene izjemno ugodne, kar lahko preko spleta preverite sami. Če tega mazila ne poznate, nabavite manjšo škatlico in ga preizkusite pri bolečinah, revmi, udarcih, poškodbah, ranah in ugotovili boste, da ima izjemno moč.

smrekovo mazilo

Smrekovo mazilo je antibakterijsko, ker je smreka že sama po sebi taka in razkužuje v prvi vrsti kožo, hkrati prodre vanjo in v tkivo ter pomaga pri regeneraciji celic. Pred desetletji, ko so to mazilo začeli izdelovati v Kranju za sebe, so ga hoteli imeti vsi njihovi sorodniki, prijatelji in someščani, nato se je to mazilo hitro razširilo po vsej Sloveniji ter tudi preko meja v tedanje republike Jugoslavije, zdaj pa je razširjeno še po vsej Evropi. Učinkovito smrekovo mazilo je tako popularno, da ga morajo narediti precej, da zadovoljijo vse stranke. Cena pa je ostala zaradi etike dostopna vsem, tudi tistim, ki nimajo veliko denarja ali niso zaposleni.

Smreka je že od nekdaj bila znana kot zdravilno drevo. Njeno smolo so uporabljali za rane in kožne težave, smrekovi vršički pa so super za prehlade in težave z dihali ter črevesjem, ker razkužujejo in ubijajo bakterije ter bacile in viruse. Zato je tudi smrekovo mazilo tako zelo učinkovito. Ne boste pa vedeli, dokler ga ne preizkusite na sebi in domačih, potem pa boste nadvse presenečeni, kako hitro odpravi bolečine in težave z ranami ter kožo in celo revmo ter izpuščaji, aftami ter glivicami. Za vse to je izjemno uporabno. Uporabljajo ga lahko tudi otroci in nosečnice, ker je povsem naravno brez umetnih primesi ali kemikalij. Naredite nekaj za sebe in naj bo to za vaš žep zelo prijazno.

About the author